Showbiz

#lindsay lohan #iubita #lesby #tata #georgia rule

Lindsay Lohan, petrecere in cinstea iubitei

Celebritatea si plictiseala te conduc adeseori in situatii incerte, de la consumul de droguri, la complexe legate de silueta si pana la schimbarea orientarii sexuale. Situatia i se potriveste si actritei de 22 de ani, Lindsay Lohan , care in ultimul timp are o relatie cu DJ Sam Ronson, de 30 de ani. Pentru a-si proteja relatia, americanca i-a interzis tatalui sa mai intervina in viata ei sentimentala.

Acum insa, ca sa sarbatoreasca iubirea dintre ele, . El considera ca ea este jenanta aceasta situatie", a declarat un apropiat al acritei.

Insa nici parintele lui lipseste de pe lista de invitati? Sau pur si simplu nu intelege ca vedeta s-a aliniat noului val si a optat pentru o imagine de diva inclusa intr-o minoritate sexuala? Nu de alta, dar Lindsay parca era specialista in barbati...

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Georgia Rule

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea