Showbiz

#lindsay lohan #inchisoare #dezintoxicare

Lindsay Lohan a scapat din nou de inchisoare

Lindsay Lohan a scapat din nou de pedeapsa cu inchisoarea pentru incalcarea termenilor eliberarii conditionate prin consumul de alcool si medicamente.

Sursa problemelor actritei este un incident din 2007, cand a fost arestata pentru ca a condus cu o peste limita legala.

De atunci, Lohan s-a internat de mai multe ori in centre de dezintoxicare pentru problemele legate de alcool si alte medicamente puternice, dar a incalcat de fiecare data hotararile judecatorilor si a picat testele anti-drog, la care a fost obligata de magistrati .

In timpul ultimei audieri, Lindsay Lohan a fost obligata de judecatoarea Elden Fox sa ramana la in centru de tratament impotriva dependentei de alcool si droguri pana pe 3 ianuarie 2011.

Dupa incheierea tratamentului, actrita trebuie sa se supuna voluntar testelor antidrog ordonate aleator de judecatorie pana la urmatoarea infatisare, din 25 , potrivit Los Angeles Times.

"Vei sta acolo pana dupa Revelion, e un motiv bun pentru care trebuie sa faci asta", i-a spus judecatoarea lui Lindsay Lohan, potrivit AcesShowbiz.com.

Daca Lindsay nu va mai incalca ordinele judecatoarei pana la sfarsitul lunii februarie , ea va avea in continuare de respectat conditiile eliberarii conditionate, dar nu va mai fi monitorizata.

In cazul in care actrita va consuma din nou alcool si droguri, ea va fi obligata sa petreaca sase luni la inchisoare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea