Showbiz

#rock #limp bizkit #queensryche #saga #concert #festival #arenele romane #locatie #bilete #pret #28 iunie 2009 #muzica

Limp Bizkit la Bucuresti - preturile biletelor au intrat la apa

Festivalul Rock The City se intoarce la locatia aleasa initial. Astfel trupele Limp Bizkit , Queensryche si Saga vor concerta pe 28 iunie 2009 la Arenele Romane, potrivit unui comunicat de presa.

Si pentru a facilita accesul unui numar cat mai mare de iubitori ai genului, organizatorii evenimentului au pus la punct si o promotie speciala: incepand de sambata 20 iunie, este valabila o noua categorie de pret in care un bilet costa 99 lei.

“Dorim sa facem totul pentru a permite unui public de rock cat mai numeros sa se bucure in cele mai bune conditii de cele trei recitaluri pe care le-am pregatit pentru prima editie a festivalului Rock The City”, a declarat Denise Sandulescu, director general D&D East Entertainment.

“Pentru posesorii de bilete din categoria de 130 respectiv 150 ron, vom amenja o zona speciala de tip VIP cu vizibilitate foarte buna si unde vor beneficia de cateva extra servicii” a completat doamna Sandulescu.

Biletele pentru festivalul Rock The City pot fi achizitionate din magazinele Diverta si Germanos sau online, de pe site-urile eventim.ro, ticketpoint.ro, blt.ro si bilete.ro.

Limp Bizkit - Behind Blue Eyes

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea