Showbiz

#formatie #fred durst #album #turneu #muzica #revenire #limp bizkit #rock #hip hop

Limp Bizkit, inapoi pe scena in formula originala

Limp Bizkit se va reuni in formula initiala, pentru prima data in 8 ani. Astfel, Fred Durst , Wes Borland, Sam Rivers, John Otto si Dj Lethal isi mai unesc odata fortele pentru un nou album si un turneu mondial .

Se pare ca motivul pentru care membrii trupei s-au gandit sa o ia de la capat este plictisul total produs de muzica heavy metal din ziua de azi.

„Ne-am decis ca suntem mai dezgustati si plictisiti de muzica heavy din ziua de azi, de cat suntem de noi”, au marturisit intr-un interviu Durst si Borland laolalta.

Chitaristul trupei, Wes Borland, care a parasit formatia in 2001, pentru a reveni mai apoi si a pleca din nou, in 2006, a rezolvat acum divergentele cu ceilalti membri ai trupei.

„Oriunde ne-au dus carierele noastre solo, trebuie sa recunoastem ca exista o energie puternica si unica in acest grup de oameni pe care nu l-am gasit nicaieri altundeva. Din acest motiv, Limp Bizkit s-a intors”, au mai adaugat membrii trupei.

Limp Bizkit va porni intr-un turneu mondial, in aceasta primavara, incluzand si cateva concerte europene. De asemenea, cei 5 membri vor canta pentru prima data in Rusia. Datele turneului vor fi anuntate in curand, pe noul site al formatiei, Limpbizkit.com.

In plus, artistii nu exclud posibilitatea lansarii unui album in acest an. Limp Bizkit sunt pionierii muzicii "nu-metal", combinand hard rock-ul cu stilul hip-hop.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea