Showbiz

#fred durst #twitter #cont #internet #comunicare #limp bizkit #rock

Limp Bizkit comunica cu fanii pe Twitter

Cei de la Limp Bizkit exploateaza la maxim mijloacele de comunicare directa cu fanii. Pe langa site-ul oficial, trupa Limp Bizkit si-a facut si conturi pe Twitter si Facebook, doua dintre cele mai importante retele sociale de pe Internet.

Fanii Limp Bizkit utilizatori de Twitter pot afla in timp real ce se intampla in viata lui Fred Durst si a colegilor sai accesand //twitter.com/limpbizkit. Acolo vor gasi conturile personale ale fiecaruia dintre membrii trupei.

Fred (care este cel mai activ si pe Twitter) nu se sfieste sa faca si dezvaluri din viata sa personala. El noteaza pe 7 mai:„Salutari de la mine si de la Esther (logodnica sa – n.r.). Mai sunt 10 zile pana incepem turneul, 2 luni pana la casatorie si 6 luni pana la Halloween.” Marturisirea este insotita de o fotografie in care apare mana viitoarei doamne Durst purtand inelul de logodna.

Trupa americana Limp Bizkit va concerta in Romania, pe 28 iunie, la Stadionul de Rugby Arcul de Triumf din Capitala in cadrul festivalului Rock The City alaturi de Queensryche si Saga. Concertul face parte din turneul "Unicorns N' Rainbows 2009”.

Biletele de intrare la festival au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate din magazinele Diverta si Germanos sau on-line pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.ticketpoint.ro. Pretul unui bilet este de150 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea