Showbiz

#album #lansare #rock #hip hop #lil wayne

Lil Wayne, de la hip-hop la rock

 
Rapperul Lil Wayne pare hotarat sa incerce si alte stiluri muzicale. Drake , un apropiat al lui Wayne a declarat ca artistul a fost influentat de discul “808s and Heartbreaks” al lui Kanye West si ca intentioneaza sa inregistreze un album 100% rock.

De altfel, in timp ce se afla in studio Lil Wayne a glumit declarand: “Nu mai canta rap …Acum cant. Vreau sa prind cateva miscari de dans. As vrea sa-l aduc pe Chris Brown sa ma invete cate ceva”.

Deja pe Internet au scapat 3 piese ce vor figura pe noul material Lil Wayne. Una dintre ele se intituleaza “ Yes ” si este o colaborare cu Pharrel Williams.

Pana la lansarea noului sau disc, Lil Wayne gusta din plin din roadele pe care le-a dat “Tha Carter III”, album lansat in iunie 2008. “Tha Carter III” s-a vandut in peste un milion de exemplare in SUA, in prima saptamana de la lansare. Albumul a primit si 2 nominalizari la editia din acest an a premiilor Grammy: la categoriile “Albumul anului” si “Cel mai bun album rap”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea