Showbiz

#maternitate #relatii #familie #bebe #sarcina #copil #monden #hip hop #lil wayne

Lil Wayne asteapta al 3-lea copil din flori

Rapper-ul Lil Wayne va deveni tata pentru a 3-a oara.  Actrita si modelul Lauren London pretinde ca asteapta un copil de la acesta, potrivit femalefirst.co.uk.

Autorul mega-hitului „Lollipop”, pe numele sau real Dwayne Michael Carter Jr, l-a primit cu bratele deschise pe cel de-al 2-lea copil al sau, in octombrie 2008. Si acum este gata si pentru venirea celui de-al 3-lea, conform zvonurilor online.

„Initial, Lauren si Wayne nu erau prea incantati de sarcina, dar dupa aceea s-au impacat cu ideea si au decis sa creasca copilul impreuna”
, a explicat o sursa pentru Bossip.

„Acum toata lumea zambeste si este foarte entuziasmata de noul bebelus. Lauren a spus ca nu este ingrijorata ca maternitatea ar putea sa-i afecteze cariera, si asta pentru ca nu-i ii pasa prea mult de ce zice lumea. Are o atitudine pozitiva si optimista”, a adaugat aceeasi sursa.

Lil Wayne
si Lauren au decis sa nu locuiasca impreuna si sa continue relatia asta plina de impacari si despartiri care tine de 5 ani. Carter mai are o fetita de 9 ani , Reginae, dintr-o relatie anteriora si un baiat, Dwayne Michael Carter III. Identitatea mamei acestuia este necunoscuta .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea