Showbiz

#nemultumita #premiera #film #lil kim #notorious big

Lil Kim este nemultumita de filmul Notorious

Artista nu este multumita de modul in care este portretizata in filmul biografic , inspirat din viata celebrului rapper , thesuperficial.com.

"Studiourile si producatorii implicati in realizarea acestui film au fost preocupati sa ma portretizeze mai mult ca un ‘personaj’ pentru a crea o poveste mai interesanta, decat ca o persoana cu talent, cu respect de sine, si care a fost in stare sa isi realizeze o cariera de succes prin propriile puteri", a declarat Lil Kim .

"Cu toate ca relatia mea cu Big era atunci foarte dificila si complicata, a fost o relatie buna, construita pe admiratie si iubire. In ciuda minciunilor din film si a falsului portret care mi-a fost creat, voi continua sa port mostenirea sa prin munca si prin muzica mea," a mai adaugat artista.

Mama lui , Violetta Wallace, a comentat acuzatiile aduse de Lil Kim:

"Acesta nu este un film despre Lil Kim. Acesta este un film despre Christopher Wallace. Nu are nicio legatura cu Lil Kim. Daca este dezamagita si suparata, este problema ei", a declarat Voletta Wallace.

Notorious prezinta povestea celebrului rapper Christopher Wallace, alias Notorious B.I.G. Filmul se centreaza in jurul povestii rapperului inca din copilaria sa, crescand pe strazile din Brooklyn. Notorious prezinta ascensiunea lui Wallace din ghetourile din Brooklyn, devenind unul din cei mai influentabili artisti hip-hop al tuturor timpurilor.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea