Showbiz

#liam gallagher #rock #oasis #muzica

Liam Gallagher (ex Oasis) se gandeste la o noua trupa

Liam Gallagher infiinteaza o noua trupa. Fostul frontman de la Oasis , al carui frate Noel Gallagher a parasit trupa in august, planuieste sa demareze un nou proiect anul viitor, anunta femalefirst.co.uk.

„Intotdeauna o sa duc dorul Oasis-ului. Era o parte din mine. Intelegi ce vreau sa spun? Pur si simplu ma reprezenta. Dar pana la urma e vorba doar de un nume. Am ramas acelasi si pot merge mai departe, sub o alta forma. Am muzica in sange. Sa vedem ce o iesi. Poate sa fie un esec, dar nu poti sti niciodata pana nu incerci”, a marturisit Liam Gallagher.

„Sa ma indepartez de tot ce inseamna Oasis, ma gandesc ca poate fi un lucru bun. Nu vreau sa fac nimic solo. Vreau sa fac parte dintr-o trupa in continuare. Insa, sigur de data aceasta va fi ceva diferit. Raman insa clar la rock`n`roll”, a mai adaugat artistul.

Liam planuieste sa lanseze noul proiect anul viitor si promite ca va fi total diferit din punct de vedere muzical fata de Oasis.

„Pentru moment, ma relaxez acasa, incerc sa ma imi scot din cap muzica pentru o perioada. O sa ma apuc de treaba undeva dupa luna ianuarie, voi face ceva diferit. Sa vedem ce iese”, a completat Liam Gallagher pentru ziarul Scotsman.

Oasis - Falling Down

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea