Showbiz

#leonardo dicaprio #mel gibson #viking

Leonardo DiCaprio - viking sub indrumarea regizorala a lui Mel Gibson

Leonardo DiCaprio va fi protagonistul unui film cu si despre Vikingi, iar Mel Gibson va semna regia, anunta Variety.

De cand asteptam sa-l vedem pe DiCaprio cu o sabie in mana si plete blonde, dar se pare ca Mel Gibson este cel mai fericit ca actorul din Shutter Island va avea un rol in noul sau film. Pelicula va fi o drama, dar deocamdata nu are un titlu. Are totusi doua nume mari pe afis si un scenariu realizat de William Monahan (The Departed, Body of Lies – ambele cu Leonardo DiCaprio in rolul principal).

DiCaprio, ca multe vedete, are si pasiuni ascunse, iar cultura vikinga pare a fi una din ele, asa ca in ochii producatorilor filmului, actorul din Titanic este perfect pentru rolul principal. “Va fi o poveste cu adevarat speciala, creata de unii dintre cei mai talentati oameni ai cinematografiei si sunt extrem de incantat sa fac acest film cu Mel, Leo si Bill”, a spus producatorul Graham King intr-un comunicat de presa.

Data lansarii nu a fost stabilita, dar filmarile vor incepe in toamna lui 2010.

Mel Gibson mai are inca un proiect cinematografic a carui productie ar trebui sa inceapa in ianuarie 2010 in Mexic. Zvonurile spun ca filmul l-ar avea in prim plan pe exploratorul spaniol Vasco Nunez de Balboa. In calitate de actor, Gibson va putea fi vazut pe ecrane din ianuarie 2010 in thriller-ul Edge of Darkness.

Urmareste trailerul filmului Edge of Darkness cu Mel Gibson:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea