Showbiz

#leonardo dicaprio #tigri #asia

Leonardo DiCaprio salveaza tigri din Asia

Leonardo DiCaprio a infiintat o noua organizatie pentru a contribui la protejarea tigrilor din Asia, o specie amenintata cu disparitia din cauza taierii padurilor si extinderea habitatului uman.

Potrivit aceshowbiz.com, actorul si-a unit fortele cu World Wildlife Fund pentru a crea organizatia Save Tigers Now cu scopul de a strange fonduri de 20 de milioane de dolari pentru salvarea teritoriilor in care traiesc tigri .

DiCaprio, care se afla in aceasta perioada in Asia pentru strange mai multe date despre numarul in continua scadere al tigrilor, spera ca populatia acestora sa se dubleze pana in 2022.

“Tigri sunt in pericol si pe cale sa dispara din unele dintre cele mai importante ecosisteme ale lumii. Eforturi concrete de conservare a habitatului lor ii pot salva de la disparitie. Protejati habitatele naturale ale planetei si ajutati comunitatile locale care depind de ele”, ne indeamna actorul din Inception.

Leonardo DiCaprio este cunoscut ca fiind una dintre cele mai “verzi” vedete de la Hollywood. Actorul locuieste intr-o casa eco si foloseste zborurile comerciale in deplasarile sale in locul avioanelor private.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea