Showbiz

#inception #hollywood #etnic #leonardo dicaprio

Leonardo DiCaprio - prea etnic pentru Hollywood

Leonardo DiCaprio ar fi putut sa nu ajunga niciodata faimos sau, cel putin, nu cu numele sau. Actorul din Inception a dezvaluit ca un agent a vrut sa-i schimbe numele in Lenny Williams, scrie digitalspy.co.uk.

DiCaprio a spus intr-un interviu recent ca un agent de la Hollywood a considerat ca numele sau este “prea etnic ” si ii va reduce sansele de a gasi de lucru in industria filmului.

“Cand aveam 11 ani, mi-am dat seama ca vreau sa devin actor, si mama m-a dus la un agent care a vrut sa-mi schimbe numele in Lenny Williams”, a afirmat DiCaprio.

“Au considerat ca numele meu era prea etnic si nu voi primi prea multe roluri”, a mai explicat actorul. “Asa ca asta m-a facut sa am dubii in privinta carierei de actor pentru o vreme. Doi ani mai tarziu, dupa ce am implinit 13 ani, am dat de un alt agent care m-a acceptat cu numele meu”, a adaugat Leo, devenit intre timp unul dintre cei mai faimosi oameni din lume.

Pe Leonardo DiCaprio il vom revedea in curand la cinema intr-unul din cele mai asteptate filme ale acestui an: thriller-ul SF Inception, regizat de Christopher Nolan.

Trailer Inception:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea