Showbiz

#cosmaruri #plasturii cu nicotina #leonardo dicaprio

Leonardo DiCaprio: "Plasturii cu nicotina imi dau cosmaruri"

Leonardo DiCaprio incearca din greu sa se lase de fumat, dar nicotina nu prea ii sunt de ajutor.

Starul din Titanic, prezent la Berlin pentru a-si promova cel mai recent film in care apare – Shutter Island, spune ca misiunea sa de a renunta la mult iubitele tigari este impiedicata de cosmaruri groaznice. “De cate ori folosesc plasturii cu nicotina am cosmaruri cu crime in masa. Asa ca ma trezesc in mijlocul noptii si le scot”, marturiseste DiCaprio.

“Nu-mi amintesc ce visez, in afara faptului ca visez mereu crime sangeroase . Nu-mi dau seama ce ar putea sa insemne din punct de vedere psihologic, dar asta visez”, a spus Leo.

Actorul, in varsta de 35 de ani, a recunoscut recent ca este “baiatul mamei” si nu are nimic impotriva acestui lucru. “Ii place foarte mult sa aiba grija de mine. Stiu ca sunt ‘baiatul mamei', dar mi se pare frumos ca mama este tot timpul alaturi de mine”, a afirmat DiCaprio amuzat.

Urmareste trailerul filmului thriller Shutter Island care a avut premiera la festivalul de film de la Berlin la sfarsitul saptamanii trecute:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea