Showbiz

#leonardo dicaprio #casatorie #religie #convertit #iudaism

Leonardo DiCaprio obligat sa se converteasca la iudaism

Pana acum ceva vreme Leonardo DiCaprio nici nu se gandea la casatorie sau copii. Insa recent actorul a declarat ca este gata sa aseze la casa lui si sa puna bazele unei familii alaturi de cea pe care o iubeste, modelul israelian Bar Rafaeli .

Planurile lui Leo ar putea fi date peste cap de insasi viitorul sau socru, deoarece acesta refuza sa-si lase fata sa se casatoreasca cu un barbat de alta religie decat cea iudaica. Oricat de uimitor ar parea, Leonardo DiCaprio nu a primit acordul tatalui lui Bar pentru ca are alta religie.

Leo se vede acum obligat sa treca la religia iudaica pentru a-si putea oficializa relatia cu modelul. "Mi-a spus ca nu va avea loc nicio casatorie daca Leonardo nu se converteste la iudaism ", afirma o sursa pentru ziarul New York Daily News.

Leonardo DiCaprio si modelul israelian Bar Rafaeli sunt impreuna din 2005 si planuiesc sa se casatoreasca in curand.

Urmareste trailerul filmului Revolutionary Road (cronica aici), pentru care Leonardo DiCaprio a fost nominalizat la Globurile de Aur din acest an.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea