Showbiz

Leonardo DiCaprio este J. Edgar Hoover, fondator al FBI

Leonardo DiCaprio detine rolul principal intr-un film biografic produs de Warner Bros. si regizat de Clint Eastwood , intitulat Hoover , anunta aceshowbiz.com.

Cei de la deadline.com sustin ca Leonardo DiCaprio este confirmat in fruntea distributiei biopicului Hoover al celor de la Warner Bros. actorul din Titanic va intra astfel in pielea primului director al FBI (Federal Bureau of Investigation), J. Edgar Hoover .

Regia va fi semnata de Clint Eastwood, aceasta fiind prima colaborare dintre legendarul cineast si DiCaprio. Scenariul filmului Hoover ii apartine lui Dustin Lance Black, scenarist premiat cu un Oscar pentru script-ul unui alt film biografic , Milk. Deocamdata Hoover nu are stabilita o data de lansare si nici restul distributiei.

Hoover nu este primul rol biografic pentru Leonardo DiCaprio, actorul a intrat in 2004 in pielea excentricului milionar american Howard Hughes in The Aviator. Totusi rolul din Hoover va fi o provocare pentru Leo; in anii ’30 se zvonea ca Hoover ar fi fost travestit, desi afisa o imagine puternic masculina. Pana acum nu se stie daca filmul va explora latura mai intunecata si mai putin cunoscuta a fondatorului FBI sau va aborda numai faptele istorice si lupta continua a acestuia impotriva gangsterilor.

Pe Leonardo DiCaprio il veti vedea in aceasta vara in thriller-ul SF Inception. Un trailer al acestui film se gaseste mai jos:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea