Showbiz

#leonard cohen #concert #locatie #stadionul tineretului #festivalul berii

Leonard Cohen - mutat de festivalul berii

Concertul lui Leonard Cohen din data de 4 septembrie se muta pe Stadionul Tineretului - Iolanda Balas Soter. Posesorii de bilete pot consulta site-urile de ticketing pentru a verifica configurarea locurilor.

Initial, concertul era programat in Piata Constitutiei, dar la doar 500 de metri distanta si in aceeasi zi, se organizeaza un festival al berii cu acces liber, care face imposibila desfasurarea in conditii optime a spectacolului lui Cohen.

"Concertele lui Leonard Cohen se asculta cu mana pe buze pentru a pastra tacerea, cu ochii inchisi pentru a degusta atmosfera. Pur si simplu nu putem risca, in Piata Constitutiei, ca peste "Hallelujah" si "Dance me to the End of Love" sa se auda muzica unui intreg festival din parcul Izvor . Suntem profund dezamagiti ca organizatorii festivalului au ales sa-si organizeze evenimentul in aceeasi zi, si atat de aproape de concertul lui Cohen, demonstrand o lipsa elementara de respect fata de mii de spectatori. Discutiile purtate cu reprezentantii Primariei Capitalei in ceea ce priveste decalarea intervalelor orare ale celor doua concerte nu au dus, din pacate, la nici un rezultat. Nu stim daca aceasta situatie este rezultatul neglijentei sau nepasarii celor doua companii, dar din respect pentru muzica si pentru spectatori, am hotarat schimbarea locatia pentru a avea un concert in conditii optime", afirma Sorina Burlacu, Director General Events.

In toamna anului trecut, artistul canadian si-a serbat ziua de nastere in aplauzele a zece mii de fani romani, intr-un concert special, desfasurat cu casa inchisa .

"Muzica lui Cohen, romantica, intunecata si poetica, chiar cu boxele date la maxim, nu poate coexista cu un eveniment la care principiile fundamentale sunt reprezentate de show-urile live explozive, berea de calitate si atitudinea nonconformista. Ne pare rau ca berea bate de data asta poezia!", mai spune Sorina Burlacu.

Vizibilitatea locurilor va fi pastrata, in functie de categoria biletului achizitionat, insa, datorita configuratiei noii locatii, amplasarea sectoarelor va fi usor diferita. Spectatorii pot verifica harta locatiei, care va fi disponibila incepand de azi pe site-urile ticketpoint.ro, eventim.ro, bilete.ro si blt.ro.

Leonard Cohen - Dance Me To The End Of Love

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea