Showbiz

#fan #leona lewis #agresiune #monden #pop

Leona Lewis - pocnita in cap de un fan (VIDEO)

Cantareata Leona Lewis , cunoscuta pentru hitul “ Bleeding Love ” a avut parte de un moment deosebit de neplacut.
 
In timpul unei sesiuni de autografe ce a avut loc ieri, intr-o librarie londoneza, cu ocazia lansarii autobiografiei sale, Leona a fost lovita in cap de un individ.

Potrivit spuselor unui fan aflat in apropierea vedetei, atacatorul in varsta de 29 de ani a stat la coada pentru a obtine un autograf , iar in momentul in care a ajuns in fata cantaretei a lovit-o puternic.

"Pur si simplu s-a apropiat de ea, a lasat-o sa-i dea un autograf si apoi i-a dat un pumn. In timpul intregului incident, atacatorul a ras. I se parea amuzant ce a facut", a declarat martorul incidentului.

Individul a fost imobilizat imediat de fortele de ordine, fiind arestat sub acuzatia de agresiune posibil cauzatoare de vatamare fizica. In prezent, el este anchetat la sediul central al politiei din Londra, care incearca sa afle motivele pentru care acesta a lovit-o pe cantareata.

Leona Lewis a parasit rapid libraria, cu ochii in lacrimi, sesiunea de autografe fiind anulata.
 
Urmareste mai jos o inregistrare video cu momentul in care agresorul Leonei Lewis este imobilizat:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea