Showbiz

#leona lewis #avatar #sf #coloana sonora #cantareata #actor #film

Leona Lewis, inclusa pe coloana sonora a filmului "Avatar"

Leona Lewis a confirmat faptul ca a inregistrat muzica pentru “Avatar”, cea mai noua productie a regizorului . Leona interpreteaza cantecul “I See You”, care va putea fi auzit in timpul genericului de final al filmului.
 
Cantareata britanica a lucrat in studio alaturi de producatorii James Horner si Simon Frangle, cei care au stat in spatele hit-ului “ ”, interpretat de Celine Dion si inclus pe coloana sonora a filmului Titanic.
 
Mult asteptatul film Avatar este un SF de proportii epice, cu numeroase efecte speciale . James Cameron a avut ideea acestui film in urma cu 15 ani, insa pe atunci nu exista tehnologia necesara realizarii unui astfel de proiect. Filmul spune povestea unei rase de extraterestri care isi apara planeta in fata invaziei umane.
 
Pe afisul filmului vor fi prezenti actrita Sigourney Weaver, starul francizei Aliens, actorul Sam Worthington, cunoscut pentru rolul din Terminator Salvation, si actrita Michelle Rodriguez din serialul Lost. Filmul urmeaza sa aiba premiera mondiala pe data de 18 decembrie.
 
Urmareste mai jos trailerul filmului Avatar, in regia lui James Cameron:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea