Showbiz

#pop

Leona Lewis canta pentru Nelson Mendela

Mai este putin pana la ziua celebrului Nelson Mendela, fostul presedinte sud-african. Liderul de culoare va implini 90 de ani pe 18 iulie si in cinstea lui se vor organiza o serie de concerte in Hyde Park, unde vor canta Leona Lewis , Queen sau Annie Lennox .

Nelson Mendela este unul dintre militantii legendari pentru drepturile populatiei de culoare. Acesta a stat 27 de ani in inchisoare pentru ca s-a luptat pentru poporul lui. A fost eliberat in 1990, iar 4 ani mai tarziu a fost ales presedintele Africii de Sud.

Leona Lewis face senzatie in Marea Britanie

Leona Lewis este senzatia momentului in Marea Britanie. Aceasta a devenit celebra in plan internationala odata cu castigarea concursului britanic "The X Factor", in anul 2006.

Albumul sau de debut, intitulat "Spirit", a fost lansat in Europa in noiembrie 2007, si a devenit cel mai rapid disc vandut, atat in Marea Britanie cat si in Irlanda. Acelasi material a fost lansat in America in aprilie 2008 si a ajuns pe pozitia 1 in topul US Billboard 200.

Cel de-al 2-lea single al sau, " Bleeding Love ", a ocupat locul 1 atat in topurile englezesti, cat si in cele americane, o performanta care nu a mai fost realizata de o interpreta britanica din 1986 (Kim Wilde).

Leona, pe coloana sonora James Bond

Leona a fost aleasa pentru a o inlocui pe Amy Winehouse, cea care trebuia sa interpreteze, de fapt, melodia ce va sta la baza coloanei sonore pentru filmul " Quantum of Solance ", ce va avea premiera la sfarsitul lunii octombrie.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea