Showbiz

#rock #lenny kravitz #concert #muzica #voce #probleme de sanatate #anulare #medical

Lenny Kravitz a ramas fara voce


Lenny Kravitz si-a anulat o serie de concerte din Canada pe motiv ca are probleme serioase cu vocea.

De altfel , reprezentantul artistului anunta, printr-un mesaj postat pe site-ul MySpace , ca problemele artistului sunt atat de grave, incat acesta nici macar nu poate vorbi.

„Cu mare regret Lenny Kravitz a fost nevoit sa anuleze concertele ramase din turneul canadian . Lenny sufera de o boala la gat ceea ce i-a cauzat imposibilitatea de a canta si chiar a vorbi”, a explicat acesta in mesaj.

De altfel nu este pentru prima data cand artistul are astfel de probleme. Acesta a amanat mai multe concerte la inceputul anului, din cauza unei bronsite.

Pentru urmatorul an, Lenny Kravitz se pregateste pentru un turneu care sa includa Canada si S.U.A., pentru a-si promova noul album, lansat in februarie, intitulat „It I Time For a Love Revolution ”, lansat in februarie.

Anul acesta Lenny Kravitz a venit si in Romania. Artistul a sustinut un concert pe stadionul Cotroceni din Bucuresti, pe 26 iulie.



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea