Showbiz

#rock #lenny kravitz #funk #reggae #concert #exctravagant

Lenny Kravitz a cerut o cabina "funky cool" la Bucuresti

, recunoscut pentru tonul avangardist care ii caracterizeaza muzica si stilul vestimentar, va sustine pe 26 iulie, un megaconcert, pe Stadionul Cotroceni din Bucuresti.

 

Excentric in tot ceea ce face, Lenny Kravitz nu se dezminte nici cand vine vorba de : artistul a solicitat pentru concertul din capitala, crearea unei ambiante „funky cool” pentru cabina sa din backstage .

 

In plus, echipa cu care va sosi la Bucuresti Lenny Kravitz, a cerut oprirea tuturor aparetelor de aer conditionat din zona de backstage si pastrarea bauturilor la temperatura camerei.

Lenny Kravitz vine la concert cu catelul  

Lenny Kravitz va ajunge in Bucuresti spre sfarsitul saptamanii, impreuna cu un membru de baza al echipei: un catel ce a insotit stafful de productie pe toata durata turneului european.

 

Concertul de la Bucuresti face parte din turneul de promovare a celui mai recent album al sau, „It`s Time For a Love Revolution ”.

Biletele disponibile in Gazon B, precum si ultimele 300 de bilete cu loc (tribuna si peluza) pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta si pe www.myticket.ro.

Muzica lui Lenny Kravitz, un sound unic si ametitor  

Lenny Kravitz este un artist excentric ce a si-a consolidat pozitia pe harta muzicala internationala datorita viziunii eclectice prin care a reusit sa imbine elemente de rock, funk, soul, reggae, folk si balade, creand un sound unic si ametitor. Muzica lui Lenny creeaza dependenta si atrage dupa sine nevoia ascultarii acestia la nesfarsit.

 

Kravitz a castigat premiul Grammy pentru „Best Male Rock Vocal Performance” si a vandut pana in prezent peste 32 milioane de discuri in toata lumea. Piese precum „Let Love Rule” (1989), "What Goes Around Comes Around" (1991), „ Believe ” (1993), "Rock and Roll Is Dead" (1995), "American Woman" (1999), „Lady” (2005) sau "I'll Be Waiting" (2008) sunt dovada vie ca Lenny Kravitz si-a castigat dreptul de a domina topurile muzicale de specialitate.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea