Showbiz

#rock #led zeppelin #seara tribut #tambal #mihai godoroja #marius mihalache #dan iliescu #timpuri noi

Led Zeppelin cu aroma de tambal

Iubitorii trupei Led Zeppelin vor avea parte luni, 30 martie, de o seara cu totul speciala. Clubul Hard Rock Cafe din Capitala gazduieste un concert tribut Led Zeppelin, in care spectatorii vor asculta cele mai cunoscute piese blues ale Zeppelin-ilor, interpretate intr-o formula instrumentala inedita ce cuprinde, pe langa chitara, bass, tobe si muzicuta, si un tambal .

Pe scena vor urca o serie de muzicieni autohtoni de exceptieMarcian Petrescu, Mike Godoroja & Blue Spirit, Marius Mihalache si Dan Iliescu (Timpuri Noi).  
 
Este pentru prima oara cand celebrele blues-uri „Babe, I’m Gonna Leave You”, „ Whole Lotta Love”, „Going to California”, „Four Sticks” sunt interpretate in aceasta maniera neobisnuita. 

„De cand am auzit prima oara despre acest proiect mi s-a parut o idee excelenta intrucat Led Zeppelin este foarte potrivit pentru tambal. Chiar m-a surprins ca nimeni nu s-a mai gandit sa faca aceasta asociere pana acum deoarece piesele lor se preteaza foarte bine la tehnica specifica tambalului. Pentru mine este, intr-adevar, o experienta inedita si ma bucur ca pot face asta alaturi de muzicieni de valoare precum colegii alaturi de care voi canta luni, la Hard Rock Cafe.”, a declaratMarius Mihalache.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea