Showbiz

#dance #pop #laurentiu duta #album #3 sud est #solo #videoclip #muzica

Laurentiu Duta isi lanseaza albumul solo in februarie 2009


Laurentiu Duta , componentul celebrei trupe 3 Sud Est , lucreaza intens la finalizarea primului sau album solo.

Chiar daca multi fani 3 Sud Est au vazut acest lucru ca pe un prim semn al destramarii trupei, creierul formatiei, Laurentiu Duta, a anulat orice fel de speculatie de acest gen sustinand ca trupa 3 Sud Est va exista in continuare, iar el va aparea in ambele formule.

Laurentiu s-a decis sa inceapa o cariera solo in aceasta vara si de atunci lucreaza de zor la proiectul sau, care implica si o trupa de instrumentisti cu care va canta live, in concerte.

Noul album este gata pe jumatate. Materialul discografic va fi finalizat pana in februarie 2009, primul single extras de pe acesta, intitulat "Visator", fiind deja difuzat la radio.

„Albumul ar trebui sa fie gata in februarie. Vreau sa iasa ceva deosebit, sa-l poti asculta cap-coada fara sa te plictiseasca. E un hibrid de stiluri, dar clar mai mult spre pop. Pana acum am facut piese pop imbinate cu R&B sau dance. Ca sound, am incercat sa fie cat mai actual. Mixajul piesei «Visator» a fost facut intr-un studio din Canada, iar masteringul la New York“, a declarat Laurentiu pentru Evenimentul Zilei.

De asemenea, artistul nu sta sa piarda vremea si a terminat deja filmarile pentru videoclipul piesei „Visator”. In acest clip, Laurentiu apare alaturi de ieseanca Alexandra Poiana, Miss Romania 2007. Cantaretul prezinta acest clip ca fiind unul de imagine, realizat dupa indicatiile riguroase ale regizorului Petre Nastase . Filmarile au avut loc la mare si intr-un studio din capitala.

In ceea ce priveste administrarea timpului intre trupa 3SE si cariera solo a lui Laurentiu Duta, cum va fi aranjata agenda si alte detalii, ne explica insasi artistul:

„E foarte simplu. Impresarii nostri vor stabili concertele in functie de prima solicitare . Daca prima solicitare de concert, pentru o zi anume, este pentru 3 Sud Est, atunci 3 Sud Est merge la concert. Daca pentru aceeasi zi prima solicitare este pentru mine, atunci probabil ca o sa merg eu“.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea