Showbiz

#csi #fishburne #malkovitch #serial #crima

Laurence Fishburne si John Malkovitch se bat pentru "CSI"

Unii dintre cei mai apreciati actori americani, laurence fishburne si John Malkovich , se afla in competitie pentru a-l inlocui pe William Petersen in celebrul serial CSI: Crime Scene Investigation.

Petersen, unul dintre cei mai vechi actori din serial, a anuntat de curand ca va renunta la rolul lui Gil Grisson, dupa inca zece episoade din acest sezon. Iar producatorii serialului i-au gasit inlocuitori in persoanele lui Laurence Fishburne si John Malkovich.

Realizatorii serialului au spus ca nu au terminat cautarea actorului ideal, care sa il poata inlocui cu succes pe Petersen in serial, dar ca Fishburne si Malkovitch sunt favoriti. William Petersen este cel de-al treilea actor din CSI, care paraseste serialul, dupa colegii Gary Dourdan si Jorja Fox.

William Petersen este vedeta CSI inca de la debutul serialului in 2000 si a jucat in peste 180 de episoade, fiind totodata si producatorul serialului.

 


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea