Showbiz

#lauren bacall #tom cruise #atac #maniac

Lauren Bacall: "Tom Cruise este un maniac"

Celebra actrita lanseaza din nou un atac impotriva colegului de breasla, , spunand despre acesta ca este un “ ”, informeaza FemaleFirst.

Bacall, care a lucrat cu fosta sotie a lui si a observat atunci ca divortul o afectase pe Nicole, care parea nefericita . Intr-un interviu acordat revistei Elle, Lauren Bacall spune: "Pasiunea pe care Tom a facut-o pentru Penelope Cruz a fost una dintre cele mai proaste alegeri ale sale. Tom Cruise este un maniac . Nu inteleg cum isi poate trai viata in felul asta", a spus Bacall.

Aceasta nu este singura data cand Lauren Bacall il ataca pe Tom Cruise. In 2005, actrita a facut o remarca rautacioasa la adresa acestuia, afirmand: "Cand vorbesti despre actori mari, cu siguranta nu te gandesti la Tom Cruise. Comportamentul sau este socant, nepotrivit si vulgar. Este inacceptabil sa-ti folosesti viata privata in scopuri comerciale. Cred ca este o boala”.

Tom Cruise pare sa fi gasit fericirea alaturi de mult mai tanara Katie Holmes cu care are o fetita de 2 ani, Suri. Fosta sa sotie, Nicole Kidman, este casatorita cu Keith Urban , iar in vara acestui an, cei doi au devenit parintii unei fetite.

Urmareste trailerul filmul Valkyrie, cel mai mai recent film al lui Tom Cruise.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea