Showbiz

#lars von trier #film #cinema

Lars Von Trier - un film fara organe genitale transate cu satarul

Regizorul Lars Von Trier va initia un proiect cinematografic in care prezinta dezastre naturale, anunta screendaily.com.

Noul proiect se numeste Planet Melancholia , va fi filmat in Germania si Suedia si este anuntat sa apara pe marile ecrane in 2010. Cineastul de origine daneza va fi atat regizorul, cat si scenaristul acestui film.

Conform Aalbaek Jensen, asociatul lui Lars Von Trier, Planet Melancholia va fi filmat in acelasi spirit ca si Anticristul: "Vor fi imagini spectaculoase, amestecate cu cele filmate cu camera de mana (…), dar de aceasta data fara organe genitale transate cu satarul". Acesta a mai adaugat ca pelicula ajunge si in zona romantismului: "Va fi si acasa .ro/ acasa .ro/putin" title="putin">putin " title="putin">putin din Lord Byron in film".

Anticristul, ultimul proiect a lui Lars Von Trier a socat anul acesta la Cannes prin imaginile violente si a produs reactii de respingere cineastilor din toata lumea. Cu toate acestea, Charlotte Gainsbourg, actrita din rolul principal, a castigat Marele Premiu al competitiei franceze.

Lars Von Trier a intrat in atentia publica datorita filmului Dogville si a fost recompensat in 2000 la Cannes pentru pelicula Dancer in the Dark, in timp ce filmul Breaking the Waves a castigat un premiu Cesar in 1996.

Urmareste trailerul filmului Anticristul:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea