Showbiz

#loredana #directia 5 #corona #lambada #kaoma #revelion #concert #alte-genuri #rock #pop #dance

Lambada gratis pentru constanteni


Kaoma ( foto ), grupul care a lansat hit-ul “Lambada” care a facut furori la inceputul anilor ’90, va concerta in cadrul Revelionului organizat pentru constanteni.

Pe scena din Piata Ovidiu vor mai evolua trupele Corona, Replica si Directia 5. Concertele vor incepe la ora 22.00 si se vor termina la ora 1.00, cu un foc de artificii.

In schimb, iesenii vor avea parte de un recital reggae de exceptie sustinut de trupa UB40. Vor mai canta Parazitii, Fly Project, Crazy Loop, Connect – R si Alex. Concertele se vor desfasura in Piata Palatului Culturii, de la ora ora 22.00.

Bucurestenii vor avea parte nu de unul, ci de doua Revelioane in aer liber . Cel din Piata Constitutiei ii are ca invitati pe Dj Nicky, Directia 5, Bandidos, Bere Gratis , Iris, Holograf , Voltaj, Zdob si Zdub si Mandinga.

Pe scena din Piata Revolutia urmeaza sa urce Loredana, Marius & Giulia, Cream, Akcent, Montuga , Voltaj, Alb Negru si Animal X. Ambele Revelioane vor incepe la ora 19.00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea