Showbiz

#faima #tristete #depresie cronica #sufera #lady gaga

Lady GaGa sufera de depresie cronica

In ciuda faimei de care se bucura, Lady GaGa se lupta cu perioade lungi de depresie, mai ales atunci cand este in turneu. Dar, se pare, ca “tristetea cronica” de care sufera artista, este si sursa creativitatii sale, scrie contactmusic.com.

Autoarea hit-ului "Poker Face" nu se impaca prea bine cu statutul de vedeta din cauza faptului ca munca sa o tine departe de parinti si familie. Cantareata admite ca adesea se simte deprimata fara niciun motiv, dar a invatat sa-si canalizeze tristetea in crearea pieselor.

“Ma simt singura cand sunt in turneru. Sufar de o tristete cronica de care nu pot sa scap. Cea mai deprimanta perioada a fost in mai cand eram in Australia. Eram groaznic de deprimata si nu stiam de ce, mai ales ca aveam atatea lucruri care sa ma faca fericita”, a spus Lady GaGa atunci cand a fost intrebata care a fost pentru ea cel mai urat moment din 2009.

“Am mers in studio si am cantat ore in sir si am compus cel mai bun cantec al meu, o piesa frumoasa despre tatal meu. Ma uitam cum plang si cum lacrimile imi stricasera machiajul si rimelul curgea rauri pe fata. Mi-am zis ca este OK sa fii trist. Cu timpul am ajuns sa-mi iubesc depresia ”, a mai spus cantareata.

Lady GaGa chiar nu ar vea de ce sa se planga, mai ales ca are atat de mult succes, incat agenda ei este plina in fiecare zi pana in aprilie anul viitor.

Lady GaGa - " Bad Romance "


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea