Showbiz

#video phone #videoclip #beyonce #lady gaga #alte-genuri

Lady Gaga si Beyonce se joaca cu pistoale de plastic

Mult asteptatul videoclip “ Video Phone ”, in care le putem admira pe Beyonce si Lady GaGa a avut premiera ieri pe Internet.
 
Clipul regizat de Hype Williams trebuia sa apara oficial pe 5 noiembrie, insa premiera sa a fost amanata pana pe 17 noiembrie.
 
Clipul incepe cu o secventa in care Beyonce merge pe strada alaturi de cativa oameni in costum, un omagiu adus filmului Reservoir Dogs, pelicula din 1992 a lui Quentin Tarantino. Pret de aproape 5 minute cele doua cantarete danseaza provocator, schimba mai multe tinute, manuiesc pistoale si pusti de jucarie. Ultimele secunde ale clipului ne-o infatiseaza pe Beyonce calarind o motocicleta .
 
Intr-un interviu pentru MTV, Lady Gaga a povestit ca s-a distrat de minune la filmari alaturi de Beyonce, despre care spune ca este o “persoana frumoasa”. “N-am ras in viata mea cum am ras la acest videoclip“, a adaugat artista.
 
Urmareste mai jos videoclipul piesei "Video Phone":


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea