Showbiz

#gossip girl #serial #rol episodic #actrita #lady gaga

Lady GaGa se vrea actrita

Lui Lady GaGa nu-i mai ajunge cariera muzicala si isi doreste sa devina si actrita, relateaza Female First.

Cantareata si-a facut recent debutul cinematografic cu un rol episodic in serialul TV Gossip Girl si a devenit interesata si de o cariera in actorie. Asa ca Lady GaGa viseaza sa fie protagonista unui musical plin de aventuri.

“Vede actoria ca o etapa logica in cariera sa. Are o idee pentru o opera rock cu un buget mare si si-ar dori sa faca un astfel de film. Dar este interesata si de roluri dramatice. Este indeajuns de ambitioasa pentru a reusi in aceasta noua cariera. Poate va avea mai mult timp pentru asta cand nu va mai fi atat de indragostita de muzica”, a spus o sursa din anturajul vedetei.

Intr-un interviu recent, Lady GaGa a marturisit ca este destul de izolata si nu prea socializeaza din cauza ca munceste foarte mult.

Cantareata de 23 de ani a devenit celebra odata cu lansarea hit-ului Just Dance de pe albumul ei de debut, The Fame, care s-a vandut pana acum in 4 milioane de exemplare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea