Showbiz

#number one #paparazii #interzis #marea britanie #lansare #single #melodie #love game #muzica #lady gaga #pop

Lady GaGa se suceste: lanseaza alt single

Pentru cel de-al 3-lea single lansat, Lady GaGa renunta la „LoveGame” de frica sa nu-i miscoreze sansele de a avea un nou number one in clasamentele de specialitate din Marea Britanie, potrivit digitalspy.com.

Videoclipul melodiei „LoveGame” a fost interzis in Australia la inceputul acestei saptamani pe motiv ca versurile au conotatii sexuale:„I want to take a ride on your disco stick " (Vreau sa calaresc batul tau disco).

Cantareata americana s-a gandit ca daca si in Marea Britanie piesa va fi primita la fel ca in Australia, nu va mai avea sanse sa puncteze un al 3-lea number one din cariera sa. Astfel, aceasta a inlocuit „LoveGame” cu „Paparazzi”, potrivit ziarului „The Sun”.

„Sa ai 2 single-uri la rand pe locul 1 in clasamentele din UK este mare lucru si incerci sa te mentii in continuare pe pozitii”, a explicat o sursa gestul artistei de a schimba piesele.

Single-ul de debut a lui GaGa, „ Just Dance ” a intrat in clasamentele din Marea Britanie in ianuarie, in timp ce „PokerFace” a ajuns in topuri luna trecuta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea