Showbiz

#alejandro #sex #videoclip #lady gaga #dance #pop

Lady Gaga se joaca cu sutienul-mitraliera (VIDEO)

“ Alejandro ”, noul videclip al lui Lady Gaga , a avut premiera ieri seara pe internet. Si de data aceasta, Lady Gaga socheaza: scene sado-maso , o calugarita imbracata in latex, cruci, o inima inghetata, homosexuali semi-dezbracati.

Daca in videoclipul piesei “Telephone” Lady Gaga a inlocuit bigudiurile cu cutiile de bere, in “Alejandro” Lady Gaga vine cu o noua inovatie: sutienul cu tevi de mitraliera.

Videoclipul are o durata de aproape 9 minute si a fost regizat de fotograful Steven Klein.

Intr-un interviu acordat revistei Rolling Stone, Klein spune ca atitudinea pe care Lady Gaga o afiseaza in acest clip i se potriveste de minune.

“Am combinat dansul, naratiunea cu trasaturi ale suprarealismului. Am vrut sa exprimam dorinta lui Lady Gaga de a-si deschide inima, sufletul.”, a declarat Steven Klein.

Desi nu au trecut nici 24 de ore de la postarea sa pe Youtube, videoclipul “Alejandro” a fost vizionat pana acum de peste 3, 2 milioane de ori.

Urmareste mai jos videoclipul melodiei "Alejandro":


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea