Showbiz

#lady gaga #nunta #luc carl

Lady Gaga se gandeste la maritis

Lady Gaga are de gand sa se  casatoreasca cu Luc Carl , iubitul ei, potrivit informatiilor aparute in presa internationala.

Cei doi indragostiti au avut parte de un Craciun in familie , alaturi de parintii lui Luc, care locuiesc in Nebraska.

Lady Gaga se intelege din ce in ce mai bine cu Luc Carl si intentioneaza sa se mute impreuna cu aceasta in locuinta pe care o detine in Bel Air. Mai mult decat atat, cei doi ar urma sa-si oficializeze relatia, fara se stie cand se va intampla acest lucru.

"Ea si Luc nu se grabesc sa anunte data nuntii. Ea nici macar nu are un inel cum se cuvine pentru ca el nu-si permite unul", a declarat o sursa apropiata cuplului.

Primele zvonuri privind o eventuala nunta a excentricei cantarete au aparut inca din toamna anului trecut. Lady Gaga si-a expimat dorinta ca ceremonia sa aiba loc la New York, fiind urmata de o petrecere de cinci zile, pe continentul european.

" Nu se va da in laturi de la niciun soi de cheltuiala la nunta sa, unde va aduce pana si trupa Cirque du Soleil, artificii, iar fiecare zi a nuntii va avea alta tema." a declarat o sursa. " Isi doreste un tort de 7 etaje din care Dita Von Teese sa sara si sa danseze un dans burlesque, iar Sir Elton John sa cante o serenada .", a adaugat aceeasi sursa.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea