Showbiz

#polaroid #colaborare #lady gaga #pop #dance

Lady Gaga s-a angajat la Polaroid

Lady Gaga a batut palma cu foto care tipareau instantaneu imaginile imortalizate pe film, informeaza CNN. 

Cele doua parti au semnat un parteneriat pe cativa ani, Lady Gaga urmand sa ocupe postul de director de creatie pentru o linie speciala de produse Polaroid.

Cantareata pare destul de incantata de acest parteneriat, Gaga postand pe contul sau de Twitter o fotografie a unei carti de vizita in care apare numele sau, functia, adresa biroului (pe care a taiat-o cu pixul) si sigla Polaroid.
 
"Sunt foarte incantata sa ma dezvolt dincolo de scena, ca designer sau asa cum spune tatal meu, in sfarsit, am o slujba adevarata", a declarat cantareata. 

Lady Gaga a bifat prima aparitie in public in calitate de oficial al companiei Polaroid ieri in cadrul CES 2010 , un targ de produse electronice desfasurat la Las Vegas.

Asocierea cu imaginea unei cantarete de succes a celor de la Polaroid este o miscare cu totul neastepatata, dupa ce in 2008 firma anuntase ca isi va restrange activitatea si ca va inchide fabricile din SUA, Mexic si Olanda.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea