Showbiz

#dance #billboard #rising star #lady gaga

Lady GaGa - Rising Star in topul Billboard

Pe 2 octombrie, revista Billboard ii va acorda cantaretei Lady GaGa titlul de Rising Star , iar Beyonce Knowles il va primi pe cel de Femeia Anului, informeaza aceshowbiz.com.

Regina muzicii dance va primi acest premiu pentru succesul masiv pe care l-a cunoscut in ultimul an si pentru albumul sau The Fame.

"Lady GaGa este una dintre acele rare exemplare care au succes in masa. Este un artist unic. Este una dintre cele mai de succes aparitii din ultima vreme si o lume intreaga asteapta urmatoarea miscare. Lady GaGa este o tipa curajoasa, nonconformista si extraordinara. Toate aceste calitati fac din ea un adevarat star in devenire", a declarat Bill Werde, directorul editorial al revistei Billboard.

De la lansarea in 2008 a albumului The Fame, Lady Gaga s-a bucurat de un succes imens, iar melodiile Just Dance si Poker Face au ajuns inca din primele saptamani pe locuri fruntase in topurile din toata lumea. De asemenea, aceste melodii au ajuns si in top 10 al celor mai bine vandute cantece in sfera digitala.

Lady GaGa va primi premiul de Rising Star pe 2 octombrie, intr-o ceremonie care va avea loc la New York. Lady GaGa a dezvaluit recent ca va aparea la emisiunea saturday night live, unde va interpreta o melodie noua .

"Am un nou single pe care il voi lansa la Saturday Night Live. Voi mai canta si Paparazzi. Dupa aceasta aparitie ma voi apuca din nou de munca", a declarat Lady Gaga.

Lady Gaga - Just Dance:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea