Showbiz

#lady gaga #rasplata #philadelphia #concert #striptease #sex #fani #vagin #muzica #monden #pop

Lady GaGa: "O sa arat Philadelphiei vaginul meu"

Pentru ca  a fost nevoita sa amane concertul, Lady GaGa le-a promis fanilor din Philadelphia un numar de striptease drept rasplata , informeaza digitalspy.com.

GaGa trebuia sa sustina un show in Philadelphia, pe care insa, din diferite motive, a fost nevoita sa-l reprogrameze. Ca fanii de acolo sa nu se supere pe ea, artista a precizat ca se va dezbraca pentru ei.

„Le-am spus celor din Phily ca voi fi foarte draguta cu ei pentru ca i-am lasat balta. Acestia m-au intrebat ce o sa fac. Si le-am raspuns simplu: O sa arat Philadelphiei vaginul meu”.

Pe numele sau real Stefani Joanne Angelina Germanotta, autoarea mega-hit-ului „Poker Face” a marturisit de curand ca porecla de Lady GaGa, pe care a primit-o pe la varsta de 19 de la manager-ul ei, va fi singura care o va caracteriza de acum incolo.

Lady GaGa este o porecla pe care mi-a dat-o managerul meu si m-am obisnuit cu ea. Am inceput sa o folosesc uzual inca de la 19 ani pentru ca deja ma saturasem ca oamenii sa ma strige in 100 de feluri zilnic. Ca atare ca m-am decis sa le spun tuturor sa ma strige GaGa. Este usor de retinut si mai la indemana”, a declarat cantareata in varsta de 23 ani.

Lady GaGa - Poker Face

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea