Showbiz

#copii #cariera #lady gaga #muzica

Lady Gaga nu este pregatita sa devina mama

Lady Gaga nu isi doreste sa devina mama in viitorul apropiat. Vedeta a marturisit ca nu intentioneaza sa isi intemeieze o familie si ca deocamdata se concentreaza asupra carierei sale muzicale, informeaza showbizspy.com.

"Copiii sunt extraordinari, insa nu sunt pregatita acum sa am unul. Poate peste zece ani o sa imi doresc. Acum nu. Vreau sa imi canalizez intreaga energie asupra muzicii", a declarat Lady Gaga.

Cantareata in varsta de 24 de ani a mai marturisit ca vrea sa locuiasca doar la New York. Lady Gaga a mai marturisit ca Hollywood-ul nu o impresioneaza deloc.

"Vreau sa am o viata cat se poate de normala. Acum cativa ani imi doream sa ma mut la Hollywood si sa duc o viata luxoasa. Acum insa imi dau seama ca acest gen de viata nu mi se potriveste. Locuiesc in acelasi loc de cand m-am nascut, ies cu prietenii ca de obicei si beau whiskey in aceleasi baruri ", a mai marturisit Lady Gaga.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea