Showbiz

#the fame monster #album #lansare #lady gaga #pop #dance

Lady GaGa lanseaza varianta 2.0 a discului “The Fame”

Lady GaGa, una dintre cele mai in voga cantarete ale momentului, a anuntat lansarea materialului “The Monster”, o noua versiune a albumului sau de debut, " ".

“ ” va fi disponibil incepand cu 24 noiembrie si va contine pe langa piesele de pe “ The Fame ” inca opt melodii noi.

“Pe noul material ' The Fame Monster ' am scris despre toate temele pe care le-am omis pe albumul de debut. In ultimii doi ani am calatorit in intreaga lume si anumite idei au ajuns sa ma bantuie, fiecare regasindu-se in cantecele de pe acest material nou: sexul, alcoolul, dragostea, moartea sau singuratatea sunt ca niste monstri ce m-au urmarit obsesiv in ultima perioada”, declarat Lady Gaga.
 
Materialul contine si melodia “Speecheless”, pe care va avea doua variante de coperta – una pentru editia standard, cealalta pentru cea super - deluxe. Aceasta din urma va avea forma unei reviste glossy si va fi lansata chiar inainte de Sarbatori, incluzand fotografii in premiera cu si va fi disponibil incepand cu 19 octombrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea