Showbiz

#jerry seinfeld #lady gaga #meci #baseball

Lady GaGa l-a enervat rau pe Jerry Seinfeld

Celebrul comediant n-o mai place pe Lady GaGa. Motivul? Un al cantaretei in timpul unui meci de baseball l-a infuriat pe .

Desi initial, gestul lui recent pentru un post de radio din New York. “Nu pot sa cred ca i-au dat locul meu pentru care eu platesc. Le arati oamenilor degetul si esti rasplatit pentru asta? Pe ce lume traim? E jalnic ”, a spus infuriat actorul.

Acesta nici macar nu a stiut ca Lady GaGa i-a luat locul in tribuna pana cand nu a aparut ceva mai tarziu la meci. “E o ticaloasa. De ce sa arati degetul? Apari in bikini la meci si apoi le arati oamenilor degetul? E talentata, dar nu inteleg de ce se comporta asa”, a mai spus Jerry Seinfeld.

“Nu stiu ce gandesc acesti oameni sau cum isi promoveaza carierele. Eu sunt mai batran, am 56 de ani si nu cred ca genul asta de publicitate este bun. Toti spun ca trebuie sa te expui, dar poti sa mori din cauza asta. Nu inteleg cum o ajuta asta in cariera”, a mai vociferat Seinfeld.

Lady GaGa, care a urmarit meciul de baseball imbracata sumar, in sutien si bikini, purtand pe deasupra doar un tricou de baseball, si-a motivat comportamentul obscen prin faptul ca a fost deranjata de prezenta paparazzilor care o tot fotografiau si nu o lasau sa se bucure de paharul de bere.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea