Showbiz

#judas #lady gaga #indragostita #scandal #single #iuda

Lady Gaga, indragostita de Iuda

Lady Gaga este o sursa inepuizabila de inspiratie pentru presa tabloida americana.

De data aceasta, vedeta socheaza prin versurile noului cantec, “Judas”, care poarta numele apostolului Iuda , cel care l-a vandut pe Iisus Hristos pentru 30 de arginti.

"Sunt indragostita de Iuda", acesta este versul cu care Lady Gaga a reusit sa-si puna in cap cea mai mare organizatie care apara drepturile civile ale catolicilor din SUA.

"E o noua cascadorie...Lady Gaga incearca sa-i socheze in permanenta pe credinciosi , se imbraca in calugarita, inghite matanii. Ea s-a transformat in caricatura propriei persoane", a spus Bill Donohue, presedintele Ligii Catolice pentru Drepturi Civile si Religioase, pentru Daily Mail.

Melodia este deja disponibila pe iTunes si este deja lider de vanzari pe acest magazin online .

Single-ul urmeaza sa ruleze la radio incepand cu aceasta saptamana. De asemenea, la sfarsitul lunii va putea fi urmarit si videoclipul piesei, care cu siguranta va da apa la moara organizatiilor religioase. Motivul: Lady Gaga interpreteaza in clip rolul Mariei Magdalena, un alt simbol important din Noul Testament.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea