Showbiz

#bilete #lady gaga #pop #dance

Lady Gaga ii jupoaie pe fani de bani

Fanii lui Lady Gaga care vor sa-si cumpere bilete pentru urmatoarele concerte din Marea Britanie au parte de o surpriza neplacuta , scrie angryape.com.

Saptamana trecuta Lady Gaga a anuntat ca va mai sustine inca trei concerte la sfarsitul lui mai si inceputul lunii iunie:  Birmingham (28 mai, LG Arena ), Londra (30 mai, O2 Arena) si Manchester (2 iunie, Manchester Evening News Arena).

Daca la spectacolele anterioare biletele aveau preturi cuprinse intre 27.50 si 35 de lire sterline, pentru noile show-uri anuntate preturile s-au dublat. Astfel, cel mai ieftin bilet va costa 50 de lire sterline, iar cel mai scump va costa 70 de lire sterline.

Arthur Fogel, responsabilul celor de la Live Nation pentru turneul “ Monsters Ball” al lui Lady Gaga spune ca aceste preturi sunt perfect justificate. El a povestit ca show-urile anterioare erau concepute special pentru arene mai mici, in vreme ce noile concerte vor beneficia de o productie grandioasa.

“Preturile biletelor pentru datele anterioare au fost stabilite inainte ca show-ul “Monster Ball” sa fie pus la punct”, a explicat Fogel.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea