Showbiz

#lady gaga #bolnava

Lady GaGa este pe moarte

Ian Halperin, jurnalistul celebru pentru biografia ultimilor ani ai lui Michael Jackson, a facut o declaratie socanta zilele trecute, care a fost preluata de presa din intreaga lume. Jurnalistul a afirmat ca Lady GaGa este pe moarte, aducand diverse argumente.

Halperin spune ca lupusul de care sufera vedeta este intr-un stadiu extrem de avansat si, in plus, GaGa nu se hraneste cum ar trebui si se drogheaza in exces.

Jurnalistul a declarat ca cei care participa in turnee alaturi de Lady GaGa au declarat ca artista nu mananca cu saptamanile pentru a incapea in costumele de scena. „Este bolnava si obsedata de greutatea ei. Se uita in oglinda ore intregi si critica felul in care arata. In plus, lupusul de care sufera ii face mult mai mult rau decat se vede”, a spus Halperin.

Jurnalistul a mai facut o declaratie socanta, si anume aceea ca motivul pentru care Lady GaGa poarta peruci si se machiaza strident este pentru ca ii cade parul si este plina de pete rosii de la boala pe care o are.

Lupus -ul este o forma de inflamatie cronica cauzata de o boala autoimunitara. Este o forma a tuberculozei cutanate, cu evolutie lenta. Boala ataca si in interiorul corpului uman, in special rinichii, ficatul si inima si, netratata la timp poate duce aparitia unor simptome grave, inclusiv la deces.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea