Showbiz

#pop #dance #scandal #lady gaga #proces

Lady Gaga - data in judecata de fostul iubit

Rob Fusari, cel care pretinde ca a lansat-o pe Lady Gaga , s-a gandit sa profite de faima acesteia si sa obtina niste bani.

El a inaintat pe 17 martie o actiune judecatoreasca la Curtea Superioara din New York, cerandu-i artistei despagubiri de 35 de milioane de dolari, pe motiv ca aceasta a ajuns acolo unde este acum datorita lui, scrie uk.eonline.com

Rob Fusari pretinde ca a fost iubitul lui Lady Gaga, al carei nume adevarat era Stefani Germanotta , si totodata cel care a compus textele pieselor “Poker Face” si “ Disco Heaven ”.

Fusari, care a mai lucrat cu Destiny’s Child si Will Smith, spune ca a descoperit-o pe cantareata in 2006, pe vremea cand se numea Stefani Germanotta.

El spune ca a ales numele de scena al artistei dupa ce i-a transmis acesteia un mesaj despre hit-ul “Radio Gaga” a celor de la Queen, insa dintr-o greseala a software-ului telefonului numele a devenit Lady Gaga.

Lady Gaga- "Poker Face"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea