Showbiz

#pop #dance #concert #lady gaga #republica moldova

Lady Gaga concerteaza in Republica Moldova?

Lady Gaga  ar putea canta in acest an la Chisinau ( Republica Moldova ), sustin cei care au purtat negocieri cu managementul artistei.

Deocamdata organizatorii inca nu au stabilit data exacta a spectacolului si nici pretul biletelor. In schimb, se cunoaste locul unde va canta Lady Gaga: Sala Sport Manej din Chisinau.

Dumitru Jioara, directorul companiei care vrea s-o aduca pe Lady Gaga in Moldova, spune ca totul depinde de sponsorii concertului si de programul invitatilor cu care va veni insotita.

Pretul biletelor urmeaza sa fie comunicat cu o luna inaintea concertului, Jioara estimand ca biletele vor costa intre 500 si 1000 lei moldovenesti ( 1 leu moldovenesc = 0, 2378 RON )

Va fi un concert care ii va ustura la buzunare pe moldoveni . Republica Moldova face parte din grupul tarilor care au printre cele mai mici salarii din Europa. Conform ultimelor date, in Republica Moldova salariul minim lunar este de 1100 lei moldovenesti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea