Showbiz

#grasa #cura de slabire #lady gaga

Lady GaGa a fost pusa la cura de slabire

Lady GaGa este dovada ca faima ucide artistul incet, dar sigur. Cantareata nu a scapat de pretentiile nerealiste ale masinii de marketing din showbiz, fiind pusa de managerii ei la cura de slabire , scrie hollyscope.com.

Potrivit revistei E!, managerii lui Lady GaGa i-ar fi cerut artistei sa slabeasca cateva kilograme inca din aprilie 2009, pentru ca era prea grasa pentru a filma videoclipul piesei Paparazzi.

“Producatorii au luat decizia de a o filma de la distanta. I-au acoperit zonele cu probleme si au filmat-o din unghiuri in care arata mai slaba. Au facut tot ce au putut ca sa ascunda faptul ca e grasa”
, a spus un membru al echipei care a realizat videoclipul Paparazzi.

Se pare ca Lady GaGa a bagat repede la cap ca un star pop nu trebuie sa manance prea mult, asa ca a trecut la infometare . “ A slabit deja aproape 10 kilograme . Nu tine o dieta anume, ci pur si simplu nu mananca. Mereu ii este foame”, a spus o sursa din staff-ul cantaretei.

Ce-i drept, in ultima vreme, Lady GaGa a aratat in concerte si in clipul hit-ului Bad Romance un corp zvelt si mai bine lucrat decat in precedentele videoclipuri.

Lady GaGa - "Bad Romance"


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea