Showbiz

#desen animat #personaj #lady gaga

Lady GaGa a devenit personaj de desen animat

La cat de des apare Lady GaGa in revistele de barfe, si moda, unii carcotasi ar spune ca artista arata a personaj de desen animat si in viata reala, scrie The Hollywood Gossip.

Dar pe 5 mai, Lady GaGa va deveni un veritabil personaj animat pe coperta unei carti de benzi desenate sub semnatura Bluewater productions. Interesant este faptul ca in noua editie a revistei de benzi desenate, Lady GaGa arata mai putin ridicol decat in toate instantaeele surprinse pana acum de fotografi.

Cunoscuta pentru melodiile sale animate, versurile non-conformiste si costumatiile de domeniul SF-ului, Lady GaGa se potriveste de minune imaginii de “ supereroina ” de benzi desenate. In viziunea celor de la Bluewater, cantareata este o personalitate importanta a culturii moderne, de aici si dorinta de a o imortaliza in ipostaza de personaj animat.

Printre alte celebritati transformate de Bluewater in personaje de benzi desenate se mai numara creatoarea lui Harry Potter, J. K. Rowling sau Michelle Obama, prima doamna a Statelor Unite. In numerele viitoare ale revistei isi vor face aparitia celebritati precum Robert Pattinson, Taylor Swift sau 50 Cent, bineinteles, tot sub forma unor personaje de benzi desenate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea