Showbiz

#zi de nastere #tudor chirila #actor

La multi ani, Tudor Chirila!

Actorul si cantaretul implineste astazi varsta de 36 de ani. Tudor Chirila s-a nascut la Bucuresti, in data de 28 mai 1974, fiind fiul jurnalistului sportiv Ioan Chirila si al actritei Iarina Demian.

A absolvit in 1996 Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografia, sectia Actorie. Tot in acelasi an, Tudor Chirila infiinteaza alaturi Traian Balanescu (claviaturi), Liviu Manescu (bass) si Ionel "Tase" Tanase (baterie) trupa Vama Veche, una dintre cele mai populare trupe romanesti de la finele anilor ’90.

Tudor Chirila a lansat alaturi de Vama Veche hituri ca “Vara asta”, “Nu am chef azi”, “ Vama Veche ”, “Epilog”, “Vino sa visam sub apa”. In 2006 trupa Vama Veche se dizolva, Tudor Chirila infiintand alaturi de chitaristul Eugen Caminschi o noua formatie, Vama, in care activeaza si in prezent.

In ceea ce priveste cariera sa teatrala, Chirila are la activ aparitii in muzicalul Chirita of Barzoveni editia de gradinita (dupa Vasile Alecsandri) sau piese de teatru ca A douasprezecea noapte (de William Shakespeare ),  Ferdinand al VIII-lea Regele Spaniei , A fost odata in Brooklyn sau Biloxi Blues.

Tudor Chirila a aparut si pe mare ecrane, in filmele Milionari de weekend si Legaturi bolnavicioase.

Urmareste mai jos trailerul filmului Legaturi bolnavicioase:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea