Showbiz

#pop #muzica usoara #zi de nastere #elena carstea

La multi ani, Elena Carstea! (VIDEO)

Cantareata de muzica usoara Elena Carstea implineste astazi varsta de 48 de ani.  Elena Carstea s-a nascut pe 26 februarie 1962, in orasul Agnita, judetul Sibiu.

A absolvit in anul 1981 liceul pedagogic din Sibiu si inca de la 16 ani si-a format primul grup alaturi de Ioan Gyuri Pascu . Formatia celor doi s-a numit Trandafirii negri.

Primul mare succes il inregistreaza la festivalul Melodii ’83, cu “Ochii tai”, piesa emblematica pentru Elena Carstea. A lansat pana in prezent peste 10 materiale discografice, cel mai recent fiind “ Best of Elena Carstea ” (2009), disc pe care Elena Carstea si-a strans toate hiturile lansate in cei peste 25 de ani de cariera muzicala.
 
In anul 2004 cantareata a fost  decorata cu ordinul "Meritul Cultural in grad de cavaler" de Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei.
 
Elena Carstea s-a stabilit in 2006 in SUA, casatorindu-se cu cu omul de afaceri american Glenn Muttard. Doi ani mai tarziu, cele doua fete pe care le-a infiat (Sandra si Adriana) au primit viza pentru a se putea muta alaturi de mama lor.
 
In luna iulie 2009 a fost diagonsticata de medici cu anevrism cerebral , artista suferind o interventie chirurgicala in la finele lui septembrie.
 
"Vei pleca" (live) 
 
 
"Nu sunt perfecta" (live) 
 
 
"Te-as numi iubire" 
 
 
"Vreau sa pierd" 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea