Showbiz

#consecinte #videoclip #lansare #la familia #hip hop

La Familia lanseaza un videoclip inspirat din viata detinutilor

Dupa o pauza de 7 ani, Sisu si Puya pregatesc un nou album, sub numele de La Familia. Primul extras pe single de pe noul album este “ Consecinte ”, o melodie inspirata de  filmul “ Eu cand vreau sa fluier, fluier ”. 

Melodia, interpretata de Puya si Sisu, impreuna cu Cedry2k si Bibanu, vorbeste despre libertate si despre viata detinutilor.

Pentru “Consecinte” s-a filmat deja si un videoclip. Filmarile au avut loc miercuri, 17 martie, pe platoul de filmare fiind prezenti si actorii principali ai filmului: ada condeescu si george pistereanu.
 
In videoclip mai apar si doi dintre fostii detinuti, care joaca in filmul Eu cand vreau sa fluier,fluier: Papan Chilibar si Mihai Svoristeanu. Scenariul si regia clipului sunt semnate Florin Serban, regizorul lui Eu cand vreau sa fluier, fluier. Videoclipul este o productie Strada Film si va fi lansat saptamana viitoare, in apropierea premierei filmului in Romania, care va avea loc vineri, 26 martie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea