Showbiz

#rockerita #rol #filme #kylie minogue

Kylie Minogue revine la filme in rol de rockerita tatuata

Cantareata Kylie Minogue a primit primul sau rol intr-un film dupa mai bine de zece ani de la ultima sa aparitie pe marile ecrane. Kylie va interpreta o rockerita tatuata imbracata in jeansi rupti si cizme de piele.

Kylie Minogue a devenit cunoscuta dupa ce a jucat in popularul serial australian Neighbors in anii ’80, iar apoi s-a lansat cu succes in muzica. La mijlocul anilor ’90 a avut roluri secundare in filme precum The Delinquents, Street Fighter si chiar Moulin Rouge (2001).

Acum cantareata va interpreta rolul unei rockerite acoperita de tatuaje in filmul Jack and Diane. Din distributie mai fac parte Juno Temple, Jena Malone si nepoata lui Elvis Presley, Riley Keough . Kylie se afla deja la New York pe platourile de filmare.

Cum paparazzi sunt mereu la datorie, acestia au fotografiat-o pe Kylie la filmari imbracata in jeansi stramti si rupti si cizme de piele pana la glezne. De asemenea, gatul, spatele si bratele artistei erau acoperite de tatuaje false. Filmul, care spune povestea a doua adolescente din New York, va avea premiera in 2011.

Kylie Minogue isi va lansa noul album intitulat Aphrodite luna aceasta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea